9 Απριλίου 2009

No 8

Που είχαμε μείνει;;;; (εσείς, γιατί εδώ οι εξελίξεις είναι γρήγορες, ανατρεπτικές και πιεστικές ... ταπ-ταπ ... ταπ-ταπ ... ταπ-ταπ ...)

Anyways ... "Γιάντα μωρέ δεν χτίζεις;;;;" ήταν η ερώτηση και ... "Ηuh??? χμμμ ... ΧΑ! λες και δεν το είχα σκεφτεί και εγώ" η απάντηση...!!! αφού ΑΥΤΟ ήθελα ουσιαστικά, άάάάάάλλο τώρα αν ξεκίνησα λίίίίίγο ανάποδα (διαμέρισμα στο κέντρο, ριμεμπερ? εγώ όϊ!)

To make a loooooong story short : θα χτίσω! (σύντεκνε ΜΗΝ κυλιέσαι στο πάτωμα από τα γέλια)... Τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της πορείας που οδήγησε (και) σε αυτή την life-changing απόφαση θα τις γράψω μόλις καταφέρω να ξανααποκτήσω ένα ελεύθερο λεπτό και διαύγεια του νευρονίου (σιγά μωρέ νεβερ, κακίες! άλλωστε ΜΟΛΙΣ αποφασίσεις να χτίσεις αρχίζουν και τα juicy parts ...). Και μαζί με τις λεπτομέρειες και φωτό ... από τον χώρο ντε, το μέρος που θα μαζέψουμε σταφυλάκια τον Αύγουστο και ελιές τον Νοέμβρη (ή ... στο περίπου, μόλις έμαθα να ΜΗΝ τις τρώω κατευθείαν από το δέντρο σιγά μην ξέρω πότε τις μαζεύουν!!!! :-) ) Fingers crossed (sorry φιλενάδα) και ο χώρος θα είναι δικός μας σύντομα!

Προς το παρόν -και πριν αρχίσετε το σούβλισμα mentally ή literally- ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ιδέες, προτάσεις, σχέδια σπιτιών (έϊ, μέσα στο πενιχρό μου budget), what not to do lists, what I SHOULD do lists, και κυρίως "κρυμμένα έξοδα"-lists ... Ουφ!
Καλημερούδια!
[α ναι,
θέα τα βουνά it is
και green!]


6 σχόλια:

Unknown είπε...

Μόλις σηκωθώ από το πάτωμα θα ξεκινήσω τα σχέδια...

KV είπε...

βρε ... ουστ!!!!!!!!

νατασσΆκι είπε...

εμείς σταυρώσαμε δαχτυλάκια, πάντως
και περιμένουμε λεπτομέρειες και φωτό -σχέδια δεν κάνουμε, αλλά μπορούμε να σου πούμε λεπτομέρειες να προσέξεις, χα!

Καμηλιέρη παιδί μου, σήκω από τα πατώματα λέμε!
:p

Unknown είπε...

Προσπαθώ ρε 'συ, αλλά δυο σκέψεις μετά ξαναπέφτω!

KV είπε...

Φιλενάδα μου ,,,, να δω πως θα τα κανω όλα με σπασμένο ποδι... γορυμφ
... περιμένω λίστες, είμαι σίγουρη έχεις πολλές!

Καμηλιέρη .................... καλάάάάάάάά !

Unknown είπε...

Καλα, καλά θα στα φτιάξω τα σχέδια, μη μου ανησυχείς για τίποτε! Τί τά 'χουμε βρε τα γαλόνια;