10 Απριλίου 2009

Ιντερλούδιο

... από το κεντρικό θέμα του Dente (που είναι φυσικά το σπίτι):
Ένα σπασιματάκι (κάποιος με μάτιασε), νάρθηκας, πατερίτσες, ταλαιπωρία ... Τίποτα ιδιαίτερα σοβαρό, αλλά σπάσιμο και ταλαιπωρία...
Σχετικά με αυτή την ταλαιπωρία τώρα ... γρουμφ ... αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν (όχι από θέμα άδειας, αυτό το έχω εμπεδώσει πλέον, από θέμα ηθικής) το 2009 να χρειαστεί να ανέβεις 2 ορόφους, 2 φορές με σπασμένο το πόδι (στους οποίους παρεμβάλλεται μια κατηφορική διαδρομή που θα σε βοηθούσε να κερδίσεις 10-20 επίπονα μέτρα ΑΝ δεν είχε κλίση ίδια με αυτή των roller coaster στην ... "βουτιά"), και μετά την διάγνωση να πρέπει να ξανακατέβεις σκάλες με τον νάρθηκα ΧΩΡΙΣ πατερίτσες ("και μην πατήσετε το πόδι κάτω" ... ταπ ... να πετάξω;;;;;). Και κυρίως, πως γίνεται όταν για ένα nanoδευτερόλεπτο βρεθείς μόνος, να μην βρεθεί κάποιος να κρατήσει την πόρτα. Ταπ????? ;;;;; ????? Ταπ! και ταπ και γρουμφ και ουστ!!

Καλησπέρες
[bed rest
σχέδια και προτάσεις εσείς!]

10 σχόλια:

Unknown είπε...

Μα είναι μέσα στα πλαίσια της απόδειξης της θεωρίας πως "Όλα τα μπορεί ο άνθρωπος!". Για να είσαι σε εγρήγορση γιατί πολύ χαλαρή σε βρίσκω!

(Ψιτ, δεν φταίω εγώ, εγώ δεν πρόκαμα να σε ματιάξω γιατί γυροβολούσα το πάτωμα... αλλά ρε σύντεκνε, έχεις κι εσύ τον τρόπο σου να μας κόβεις το γέλιο απότομα άμα θες... άντε τώρα που σταμάτηξα, να κοιτάξω πόσα μενιρ θα χρειαστώ για την οικία σου...)

νατασσΆκι είπε...

Να πετάξεις, γιατί όχι;;
Από το να γίνουν "αυτοί" λογικοί -έστω της κοινής λογικής- πιο πιθανό μου φαίνεται!

Περαστικούλια!
και φιλί!
και καλή ξεκούραση, και να προσέχεις τώρα, ναι;
:)

KV είπε...

Καλημερούδια .... πως λέγαμε "αχ αχ αχ το πλευράκι μου" ???? ... Έτσι εδώ... ταπ ... !

Orelia είπε...

Ωχ!

περαστικά βρε!...

KV είπε...

Άαααασε !
Ευχαριστώ! :)

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

AAA,υπάρχουν γκαντεμόσαυροι στο νησί!!!!
Χεχε, η θετική πλευρά είναι ότι υπάρχει ένα ακόμα μέσο προστασίας(σ.σ: "Αμα σου φέρω την πατερίτσα στο κεφάλι θα...")
Όπως και να χει ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

[Been there...έχει και την πλάκα του ώρες ώρες ;) ]

KV είπε...

ρε συ, ΓΕΜΑΤΟ γκαντεμόσαυρους μου φαίνεται το νησί ... πλήήήήήξη σκέτη το σπασμένο αστραγαλάτσι ... άσε που τόλμησα να ανοίξω τηλεόραση πρωί ... ταπ!
Θενκς και πες μου για την πλάκα, would be nice just about NOW!

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

Χαχαχα, εγώ γέλαγα που όταν έμπαινα σε δημόσιους χώρους με κοίταζαν με ένα βλέμμα γεμάτο πόνο λες κι είμαι ανάπηρος πολέμου, ενώ επίσης είναι η κατάλληλη περίοδος να τελειώσετε τις δουλειές σε τράπεζες/εφορίες/λοιπές δημόσιες υπηρεσίες, πρώτος και με αέρα :P
Tηλεόραση τζιζ κακό- dvd καλύτερο, και λιώσιμο σε βιβλία/υπολογιστή επιβάλλεται.
Τέλος μπορείτε να προσθέτε γκρίνια κατα βούληση,κανείς δε θα παρεξηγήσει :P

Α και να μη ξεχάσω,η πατερίτσα εκτελεί και χρέη τηλεκοντρόλ/διακόπτη/πιάνω-ότι-υπάρχει-σε-ακτίνα-2-μέτρων-χωρίς-να-κουνηθώ.

Πόσο καιρό θα τον κρατήσουμε το γύψο?

KV είπε...

Ναι, το ανακάλυψα ... ταπ... Πριν μερικές μέρες που προσπαθούσα να ανέβω σκάλες με σπασμένο πόδι, ούτε να με φτύσει κανείς... ταπ ... Σήμερα, όλοι έκαναν άκρη! (βρε λες να φοβούνται τις Ρίτσες;;;;)... Πλάκα πλάκα όμως μόλις μπει ο γύψος με το καλό (άντε πια με τον νάρθηκα) και μπορώ να το πατήσω να δεις τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες που θα επισκεφτώ!!!! ΟΛΕΣ, ίσως και προληπτικά ....
For the time being ανακαλύπτω και εγώ τις χάρες τις Ρίτσας: 2 μέτρα μακρυά φτάνω ΑΡΚΕΙ να ισορροπώ στο άαάάάάλλο ποδαράκι!
Διάβασμα, καφέδες (στο θέρμος, η Ρίτσα δεν αφήνει να τους μεταφέρεις) και ύπνος προς το παρόν και :) ταξιδάκι αύριο! Σιγά μην χάσω το αρνάκι της μάδερ... Μόνο που.... μαλλον πρέπει να της πω ότι έσπασα το πόδι μου ... Με το που δέσει το πλοίο, ε;
Σμακ

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Χρονια πολλά!!!!!!!!!!!
Άντε άντε καλη ανάρρωση!!